Eladó játék-account!

Antiszocok és kockák figyelem: eladó account a játszóközönséget leginkább megosztó, hírhedten híres, utált, de mégis népszerű mmorpg játékhoz, az Élethez!

Régóta próbálsz kitűnni az átlag Élet-gamerek közül? Unod, hogy a játék adta lehetőségeid a karakter fejlődésével egyre  jobban korlátozódnak? Esetleg saját életed fejlesztésében elakadtál s egy időre szeretnéd más életét játszani, szükséged van friss nézőpontokra? Bármi is késztet vagy csábít, hogy egyszerre két accounttot vezess, most itt az alkalom!

Néhány fontos tudnivaló az account használatával kapcsolatban:

Tekintve, hogy nemrég érte el a 24-es szintet, a karakterem még igencsak fejletlen, támadóereje gyenge, nagy harcokban egyelőre sok hasznát nem veszed. Viszont viharedzett, védekezőképessége figyelemreméltó.
A legutóbbi küldetés alkalmával letért a főútról, a térkép szerint jelenleg az Elszürkülés tava és az Unalom erdeje közti Üresség Völgyében jár. Felvállalt küldetései elvégzéséhez vissza kellene jutnia a térképen jelzett kiindulóponthoz. A felvállalt küldetések közül passzolhatsz is párat, a jelenlegi körülmények miatt ezeket úgysem lehet teljesíteni. A környék negatív kisugárzása miatt a karakter életenenergiája igencsak megcsappant, fegyverei sem megfelelőek és varázslatok terén is van még mit fejlődnie. Egyelőre koncentrálj a karakter revitalizálására, próbáld visszajuttatni biztonságos és jól ismert tájakra, szabadítsd meg a völgyben felszedett ártó energiáktól és lásd el hatékonyabb fegyverekkel és varázslatokkal.
A játék beállításaival is történt valami gikszer, azt hiszem elállítottam valamit, amikor a játék nehézségi fokozatával babráltam. Az lesz a legjobb, ha visszaállitasz mindent default-ra.

Mivel én lennék a leghálásabb, ha valakinek sikerülne optimizálnia a karakterem életútját, az accountot akciós áron árulom, viszont csak ideiglenesen passzolnám el. Ha újra lesz időm, kedvem és elég ötletem ahhoz, hogy foglalkozzam a karakterrel, mindenképp szeretném folytatni a játékot!

So...do you want to play a lame game?